• Om oss

Kontrollansvarig, snickare & markarbeten

GT Bygg är ett byggföretag med sin utgångspunkt i Degerfors. Företaget startades 1977 och har sedan dess varit delaktiga i otaliga byggprojekt runtom Degerfors och Karlskoga. Med över 30 år i branschen har vi erfarenhet från såväl privata bygnationer som offentliga, stora som små projekt.

 

Vi är idag tolv anställda som tillsammans ser till att du som kund får den hjälp och det stöd du behöver i ditt byggprojekt.
 

GT Bygg är ett av få företag som har en certifierad kontrollansvarig enligt nya PBL-lagen i närområdet, så tveka inte om ni är i byggnadstankar att slå en signal för mer information om vad som gäller för kontrollansvarig.
 

Under sommaren 2013 anställde vi en kakelsättare samt vidareutbildade oss så vi blev ett företag med våtrumsbehörighet.

Vi utför även RF-mätning av betonggolv.

Under hösten av 2015 utbildade vi delar av företaget till asbestssanerare gällande arbeten utomhus, såsom eternittak och fasader som är bekläda med asbestskivor.

Nu är även snickeriet som vi har i våra nya lokaler på Gjuterigatan 1 i Degerfors igång, även en utbildad finsnickare är anställd så tvecka inte om det är nått som du behöver hjälp med inom den biten.  

 

Nu utför vi även markarbeten, dränering och grävning!

Genom en investering i en grävmaskin har vi nu även möjlighet att erbjuda markarbeten till er i Karlskoga och Degerfors med omnejd. Vi kan bland annat hjälpa er med grävning, dränering och andra markprojekt.